Hoe geef je een knappe Blowjob

Pijpen (Engelse term: “blow job”) is het oraal bevredigen van de man. Maar waar komt orale seks eigenlijk vandaan? En doet iedereen het eigenlijk wel? En hoe doe je het?

Pijpen is meer dan op en neer met je mond bewegen. Ben je een beginner dan kun je hier onder lezen welke tips en trucs er zijn om te leren pijpen. Ben je de doorgewinterde ‘femme fatal’ dan kun je misschien nog wat nieuwe trucs aanleren.

Geschiedenis van de blow job
Waarschijnlijk is pijpen zo oud als het hebben van seks zelf maar is het door de ontwikkelingen in culturen meer of minder naar de achtergrond gedrukt. In de literatuur van oude culturen is veel terug te vinden over orale seks. Denk bijvoorbeeld aan de Kama Sutra, geschreven in de tweede eeuw voor Christus. Doet iedereen het eigenlijk wel? Onderzoek wijst uit dat ongeveer 50 tot 80% van de vrouwen, mannen oraal bevredigen. Bij vrouwen onder de 25 jaar ligt dit percentage op 90%. Binnen dit percentage vindt ongeveer 35 tot 65% het prettig om te doen. De rest heeft geen mening of vindt het niet lekker.

Waarom zou een vrouw een man pijpen? En is dit niet hoerig?
Om met de tweede vraag te beginnen: Nee, het is niet hoerig. De meeste mensen doen zoals je hierboven hebt gelezen aan orale seks. Het is iets intiems, het is een heel andere manier van bevredigen en het geeft de vrouw het gevoel de ‘touwtjes’ in handen te hebben. Vrouwen vinden het fantastisch om een man zo te zien genieten! Mannen moeten echter de vrouw niet dwingen voor een blow job. Tips voor de mannen: niet zelf bewegen en vooral zorgen voor een verzorgde en schone penis.

Gevoelige plekken
De kunst van het pijpen is het ontdekken wat een man lekker vindt. Eigenlijk is het hele geslachtsdeel van de man een gevoelige erotische zone waarbij het ene plekje soms gevoeliger is dan het andere. De eikel die omhult wordt door de voorhuid (mannen die besneden zijn hebben geen voorhuid maar een ontblootte eikel) is een gevoelige hotspot. Ook de ‘corona’ de onderrand van de eikel is een gevoelig plekje. Mannen vinden het trouwens ook opwindend wanneer je tijdens de blow job aan hun ‘ballen en zak’ zit. Bij het pijpen komt er veel speeksel van je mond, dit is niet erg! Sterker nog, het is meestal hoe meer hoe beter! Je kunt met je mond en lippen dan beter langs de penis en vooral de eikel glijden. Tevens vinden jongens het lekker wanneer je hun ‘natte’ penis aftrekt, je kunt dan zelf ook even tot adem komen.

Posities en houding
Zorg dat beiden comfortabel liggen maar als je nog niet zo veel ervaring hebt met pijpen is het belangrijk dat jij helemaal comfortabel ligt. De man kan eventueel ook blijven staan en de vrouw bukt of gaat op haar knieën. Echter is dit niet comfortabel. Laat de man liever op de rand van het bed zitten. Of jullie kunnen allebei gaan liggen waardoor je meer vrijheid hebt om te bewegen en zo zelf kunt ondervinden welke positie hebt best is.

Technieken en tips
Pijpen is niet alleen het in de mond nemen van de penis en recht-op-en-neer gaan. Het is een combinatie van het oraal bevredigen van de penis en ballen en het bevredigen met de hand. Als je eenmaal de basisprincipes onder de knie hebt kun je verder gaan met het verfijnen van je pijptechniek.

Basistechniek
Laat de penis in je mond glijden langs je lippen. Dit geeft een warm gevoel langs de hele penis terwijl er maar een klein stukje daadwerkelijk in je mond is. Nu kun je hoofd bewegen waardoor de lippen over de eikel heen bewegen.

Tongtechniek
Bij deze techniek gebruik je voornamelijk je tong en is eigenlijk het beste te doen wanneer je tussen de benen van de man ligt of staand. Lik vanaf de ballen omhoog over de penis alsof het een lolly of een ijsje is. Besteed extra aandacht aan de eikel bij het likken.

Korte techniek
De kunst is eigenlijk om met strak gespannen lippen over de rand van de eikel te bewegen. Je maakt eigenlijk korte en snelle bewegingen waarbij de penis absoluut niet diep in de mond komt maar alleen de eikel wordt bevredigd.

Deep throat
Neem de penis diep in je mond tot de eikel zich bij je huig bevindt. Wanneer je het hoofd iets naar achteren houdt ontstaat min of meer een rechte lijn tussen mond en keel waardoor je de penis dieper in je mond kunt nemen. De kunst is om er niet bij te kokhalzen. Dit kun je proberen te voorkomen door op het moment dat je het voelt opkomen, bewust te gaan slikken zodat de reflex verdwijnt. Bij deze methode komt zeer veel speeksel vrij!

Zuigtechniek
Eigenlijk de techniek voor tijdens of direct na het klaarkomen. Over het algemeen wordt het door mannen niet lekker gevonden wanneer je tijdens het pijpen zuigt aan de penis. Wel wanneer de man klaarkomt of direct na het klaarkomen is het een genot wanneer het zaad eruit gezogen wordt. Je moet het dan niet erg vinden om sperma in je mond te voelen of door te slikken.

 

Inspired by The VAO-Clan'92   -   Created by Dark Rift   -   Powered by Digital Force  -  Monitored by the NSA